lekker reizen
Door: Katja
08 Juni 2005 | Marokko, Rabat
het lekker leventje heeft voor mij steeds meer in petto. Mijn ticket naar de dominicaanse republiek is even 1,5 week opgeschoven zodat ik aanstaande vrijdag naar Marokko kan gaan.
Protest heeft mij namelijk gevraagd voor een photoshoot in Marokko, samen met nog 3 internationale riders. Het gaat niet om modellen werk, maar actie foto's. Dus dat wordt heerlijk kiten langs de woestijn. ik ben echt heel erg benieuwd wat deze reis allemaal te bieden heeft. Stik spannend!
Over een week verruil ik deze zandbak voor het tropische eiland, de dominicaanse republiek. Paps en mams zijn daar dan al. Zij komen mij namelijk aanmoedigen bij de worldcup wedstrijd (PKRA) die ik daar heb. Hopelijk hebben we nog een beetje de tijd om wat van het eiland te zien, want het schijnt daar echt heel mooi te zijn.
De 30ste landt ik dan weer in ons kikkerlandje om de 3de gelijk weer op te stijgen naar Paros/Griekenland! Ook voor de worldcup. Daar blijf ik dan een weekje. Rond de 11/12 juli kom ik dan voor een week of 3 weer naar die Niederlanden!
Het wordt vermoeiend, maar super gaaf hoop ik! Kuzz Kat
08 Juni 2005 - 10:06
Mars:
Ja, daar gaan we weer!!!!!! JALOERS !!!! Maar goed, je hebt werkpaarden en sierpaarden, verschil moet er zijn. En ja, ik mis de verjaardagen niet en jij wel! Geniet ervan en we houden je in de gaten via de site. (en ja, ik bne de eerste!) Kuzz -
08 Juni 2005 - 11:34
Bool:
Ja Haha t wordt een beetje allemaal van t zelfde he... Maar wel weer heel gaaf natuurlijk... En verder weet ik niks meer, want ik zie je vanavond wel :-) Ohja ik zal mn bank opmeten...
Dikke kus en goed je best doen he! Ik wil op kunnen scheppen over Katja in de bushokjes :-)
HAha wiieeh zou echt heel koel zijn. -
08 Juni 2005 - 14:50
Deboor:
Heeee Kat!
Gaaf man Marokko!! En de rest natuurlijk ook!! Zou zeker vet zijn als we je kop eens min een bushokje mogen bewonderen; zie ik je waarschijnlijk vaker als nu ;). Nou babe, heel veel succes en heel veel fun! Enne, wij drinken wel wat drankjes voor je op al die verjaardagen :P.
Kus, Deboor -
09 Juni 2005 - 00:19
Erik:
Wow meid...je blijft maar bezig met de wereld te bereizen he. Je maakt nogal wat mee de laatste tijd! Geniet er van en als je nog eens een paar dagen in NL bent, dan kunnen we wel ff een bakje thee gaan drinken op de boule ofzo. Ben weer wel toe aan de zeeuwse zeelucht ;)
Ciao en greetz from Sydney -
10 Juni 2005 - 09:00
Sjoerd:
Leuk man.... maar moet een pro zoals jij geen eigen site hebben? zal eens kijken of ik nog iets in de la heb liggen... Fijne dagen en niet te veel couch couch eten (of hoe je het schrijft....) want dan mag je wel een potje norrit mee nemen! haha