JETLAG !!!!!! - Reisverslag uit Vlissingen, Nederland van katja - WaarBenJij.nu JETLAG !!!!!! - Reisverslag uit Vlissingen, Nederland van katja - WaarBenJij.nu

JETLAG !!!!!!

Door: Katja

Blijf op de hoogte en volg

31 Januari 2004 | Nederland, Vlissingen

de reis was prima (gelukkig weinig wiebelen voor mama, haha ==> held). Alleen wel 2 uur telaat vertrokken van schiphol door de sneeuwval. Gelukkig wel met gemak het vliegtuig in Kuala Lumpur gehaald. Maatschappij was trouwens heel goed, want ze hebben ons op overheerlijke ijsjes getracteerd!! jammie.
Rond half 8 plaatselijke tijd zijn we geland, waar jaap (=broer van opa) en beth ons al op stonden te wachten. Die waren natuurlijk harstikke blij ons te zien, was alweer 10 jaar geleden.
Na 2 uur rijden zijn we in Toowoomba, hun woonplaats. Het is al laat, dus snel naar bedje toe.

Aiai, mijn ritme is drastisch verstoord. Kan totaal niet slapen. Tegen 2 uur lukt het me dan toch, maar word alweer om 5 uur wakker. Het is buiten echt een kakefonie. Vreemd geluid produceren de vogels hier zeg.

Vandaag hebben Toowoomba bekeken, waar Jaap in een razend tempo doorheen ging, haha. hij wil alles tegelijk laten zien.

goed, dit was het ff. julder horen er nog van, greetz!!!

• 31 Januari 2004 - 11:22

Liesbeth, Steve:

Fijn dat de reis goed is verlopen. Om 11.08 uur ontving ik jullie mail.
    Op dit moment, zaterdag is het herfst hier.
    Groetjes, en tot horens.

• 31 Januari 2004 - 14:10

Theo En Anneke & Kids:

De kop is er af! Even bijkomen en dan maar met volle teugen genieten.
    Het is prettig om te lezen dat jullie een goede reis hebben gehad. Hebben je nog wel alle bagage meegenomen of zit Jort nu met een kamer vol?
    We horen het wel..
    Groetjes van ons allemaal!

• 31 Januari 2004 - 16:43

Mars:

Leuk, een berichtje van jou op mijn telefoon!
    Ik heb al terug ge-smst, maar ik wist niet of ik naar dat nummer kon terug smsen of dat het naar je gewone telefoon nummer moest, dus heb ik het maar allebei gedaan!
    Maar ik wilde effe vertellen dat we weer gewonnen hebben met 4-0!
    Kuzz Mars

• 01 Februari 2004 - 13:03

Eva:

Wat een mooie site zeg!! Ziet er wel errug goed uit! Ben blij dat de reis goed is verlopen, en ben benieuwd naar al jullie verhalen. Ow ja, de vraag van Mars had ik ook, kan ik naar je eigen foon sms-en of naar dat nummer waarmee jij sms-te? Of was dat vanaf internet? Groetjes aan iedereen! Kus Eef

• 02 Februari 2004 - 12:37

Sarah:

Hee Kat!
    Goed om te horen dat jullie het zo leuk hebben daar. Die jetlag daar ben je vast snel overheen.
    Ook ik wil graag weten op welk nummer ik je kan terugsms-en.
    Groeten aan je ouders!
    Liefs, Saar